Италианските потребители са призовани от синдикати да не купуват от Амазон

...
Италианските потребители са призовани от синдикати да не купуват от Амазон
Коментари Харесай

Италия зове: Война на Безос!

Италианските консуматори са призовани от синдикати да не купуват от " Амазон " през днешния ден в поддръжка на стачкуващите 40 000 логистични работници заради работните условия, написа " Гардиън ".

Това е първата стачка в Италия, която визира цялата верига на доставяне на американския колос за онлайн търговия. В стачката вземат участие служащите от складовете, логистичните центрове и водачите.

Според синдикатите мрежата за доставки на " Амазон " в Италия зависи от 40 000 служащи, в това число и тези, които работят в логистичното звено на компанията. Те съставляват множеството от 9500 служащи, които са с контракти на цялостно работно време.

Основните претенции са свързани с натовареността на работата, дългия работен ден на водачите, обвързваните с работата бонуси, ваучери за обяд и стабилизиране на краткотрайни контракти.

Работниците и синдикатите призовават потребителите да спрат да купуват от " Амазон ", до момента в който тече стачката.

В писмо до потребителите от " Амазон " пишат, че компанията зачита правото на всеки да изрази позицията си и слага преди всичко служащите като им предлага безопасна и съвременна работна среда, конкурентни заплати, които са измежду най-високите в бранша.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР